Puiul cu 4 picioare vs familia atomică

eticheta Puiul FamilistNu ştiu dacă aţi văzut spoturile de la „Puiul Familist” . Dacă nu le-aţi văzut, le-am ataşat eu mai jos. Parcugeţi-le în viteză că poate dăuna grav sănătăţii. Nu vă expuneţi mult. Ideea e că Agricola Bacău vine la GMP cu un produs „inovator” – un pachet cu un pui şi încă două pulpe, deci un pui cu patru picioare!!!

Pe motiv de criză mondială, eu îi cred , sigur o să meargă pachetul ăsta, mai ales că preţul e bun.

Dacă făceau totul la Bacău, în spatele fermei de pui, partea de comunicare nu ieşea la fel de tâmpită ca produsul în sine. Sunt foarte curios cum naiba au ajuns ei la propunerea aceasta de naming, la „Puiul familist”.  Te gândeşti cu groază cum arătau propunerile care nu au trecut. Packagingul e super ok, reuşeşte să vină cu ilustraţie, să spună o jumătate de poveste şi să mai şi stea în gama cromatică a lui Agricola. Iar spoturile…..regizor străin, că dă bine, Jake Knowles şi Tandem Films. Scenariul…. idiot, castingul…sunt toţi neamuri ale celor din Agenţie sau angajaţi de la ferma de pui Filipeşti…Rezultatul? Chiar au reuşit să creeze senzaţii: mi s-a făcut piele de găină!

Şi ca să ai un reflex de cumpărare mai rapid, uite cum intră wc-ul în toată feeria asta cu puiul.

Reclame

3 gânduri despre „Puiul cu 4 picioare vs familia atomică

  1. Ma mir ca nu stiati deja, este vorba de o mutatie genetica survenita in urma tratamentelor agresive la care au fost supuse pasarile suferinde de gripa aviara.

    Sa recunoastem, este o evolutie; puiul cu doar 2 picioare va fi curind coleg de pagina cu T-Rex in manualul de zoologie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s