Per me si va nella città dolente

old-adam-apple-ad

Datorită lui Bogdan Căruntu, la care mă gândesc de câte ori mă văd cu un profesor de istorie, iubesc inexplicabil tot ce înseamna Apple.

Acum, văd apple în stânga și în dreapta, toţi cocalarii au Iphone, pentru că e shiny, pentru că există și varianta pe alb, pentru că e touch screen, pentru că are soft de recunoscut melodiile din clubu de fiţe. Nu știi cine pe cine polishează, tricoul mulat pe burtă freacă telefonul sau invers, nu știi cine e mai clean datorita celuilat.

Cert e că prin Iphone, cel puțin în România, Apple a ajuns un D&G. Shiny, merge foarte bine cu lanțul de aur alb, pentru că nu a apărut varianta goldish. Și, pentru că au deja Iphone, o să târâie acasa Imacuri albe și o dată cu ele, o să anuleze definitiv dorul meu de Apple.

Că nu mai e ca pe vremea când cola ținea de sete, cafeaua de foame, iepurele avea blană și  Căruntu dădea, pe Sting, gratuit, lecții de photoshop.

Salut Bogdan! Uareva yu ar!

Reclame

6 gânduri despre „Per me si va nella città dolente

 1. nici nu stii cat de tepar este bogdan caruntu. Iubesti un manelist care si-a luat masina mare alba BMW X5 si nu are bani sa treaca strada, sau sa-si faca dintii…

  Manelist, asta iubesti, dar nici nu stii. esti scrbit de cocalari dar ai in minte un „zeu” ce e definitia unui cocalar.

  mizerabil om

 2. Mai, cu banii pe care a „uitat” sa mi-i dea, si-a platit o rata la masina lui. Mai am niste cunostinte care au platit 3 luni, 5 luni, 8 luni…
  am auzit de la una ce sta in bloc cu el, ca inca nu are mobila in casa si inca doarme pe un pat luat second de la niste rude.
  dar are x5…
  tiganiada, ce sa mai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s