Cum să vinzi mobilă online

Realizare magazin online Iasi Am citit undeva că la întrebarea cu ce te ocupi e bine să răspunzi deschis. Eu ar trebui să răspund: ajut afaceri mici și mari să fie mai cunoscute și să-și crească businessul vânzănd mai mult.

Astăzi mi-am dat fără să vreau un motiv de bucurie, vorbind cu un client. Cu câteva luni în urmă am realizat www.rom-confort.ro, un magazin online de mobilă, corespondentul online al businessului din Iași.

Chiar dacă sună a „success story” au început să curgă comenzile din toată țara, deși intențiile clientului erau mai nobile, vroia doar un site de prezentare, nu credea că se poate vinde un dormitor de 10000 lei la Targu Jiu. Se poate. Li s-a dovedit că se poate. Așa că au fost nevoiți să-și adapteze logistica la aceste solicitări.

Businessul clasic – magazinul de mobilă din Iași – are și el beneficii directe de pe urma siteului web. Clientul nu mai vine mirat, ca la muzeu, ci vine de cele mai multe ori bine documentat. Știu ce mobilă vor, ce oglindă, ce scaune. În plus, acum Rom-confort are o platformă foarte prietenoasă pentru vânzare directă, nu mai aleargă oamenii de vânzări prin magazin cu 10 cataloage: toate canapelele clasice sunt într-un singur loc.

Clientul nu are timp să răsfoiască prea mult chiar dacă e vorba de luarea unei decizii de achiziție importante. Clientul român, într-o proporție covârșitoare, când vine momentul unei achiziții de bunuri de folosință îndelungată mai ales, este în etapa ROPO (research online, purchase offline).

Pentru crearea de magazine online care să vândă, cereți o oferta la office@graphicline.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s