Iasi - Realizare de carti de vizita

Ce valoare mai are o carte de vizita?

Mai jos este un infografic foarte bine făcut despre evolutia cărtii de vizită. Foarte frumos ilustrat. Foarte bine documentat. In 30 e secunde cunosti istoria unui statement social pe care azi îl consideri comun, banal, plictisitor.

Analizând ponderea deținătorilor pe km pătrat, viteza de execuție și aria de circulație, ajungi la concluzia amară că pe măsură ce a trecut timpul, cartea de vizită s-a devalorizat moral. Iremediabil probabil.

Un CEO de business de câteva milioane de euro nu mai vede nici un motiv pentru a investi mai mult de 20 de bani pe o carte de vizită. Foliată in plastic față-verso de preferat. Nu spun că ar trebui să petreci câteva zile în frământări vizavi de textura cartonului, însă mă încăpățânez să cred că există câțiva parametri de bun simț vizavi de numărul de grosimea cartonului, textură, legătura vizuală cu brandul pe care îl reprezinți, cantitatea de informații. Sfatul meu este că în continuare poate fi un mijloc de comunicare cu un foarte bun ROI. Încearcă!

Realizare Carti de vizita

Reclame

Un gând despre „Ce valoare mai are o carte de vizita?

  1. Descoperisem acest infografic cu ceva vreme in urma si ma bucur sa vad un articol pe marginea lui. Nu stiu ce se va intampla in viitor si peste ce infografice vor da nepotii nostri, insa, in prezent, cred cu tarie ca o carte de vizita trebuie sa fie caracterizata de doua atribute: simplitate si calitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s