Despre mine

Sunt Valentin Pintilescu, sunt partener la Graphic Line, companie specializată în dezvoltarea de strategie de marketing şi publicitate.

Branding și concept

Peste 200 de proiecte de identitate vizuală și campanii de promovare implementate ne recomandă pentru solicitări ce privesc concepte de branding, naming și copyrighting. Clienții noștri ne apreciază pentru design de ambalaj, concept și promovare de produse, design de materiale de promovare.

Publicitate și design

Studiem publicul țintă, audităm produsul și piața căreia se adresează. Alcătuim strategia de promovare și concepem campanii creative de promovare. Implementăm campaniile publicitare atât în mediile tradiționale, cât și online. Monitorizăm desfășurarea campaniei și efectele ei.

Web design

Realizăm siteuri de prezentare, siteuri de agenție imobiliară, portaluri web specializate și aplicații web. Oferim servicii de optimizare pentru motoarele de căutare și implementarea de campanii de promovare online. Credem în viabilitatea campaniilor de email marketing bine făcute și în newslettere de calitate.

Aplicații web specializate pentru businessul tău

Method Imobiliar

O soluție integrată pentru agenții imobiliare de succes. Cel mai complet site de agenție imobiliarăCMS de administrare și instrumente management agenție!
Creare site agenție imobiliară

Elevation Shop

O platformă puternică pentru crearea de magazine online. Cu aplicația noastra pentru shop online puteți vinde un număr nelimitat de produse.
Creare magazin online

O să scriu despre aceste două domenii, aşa cum se filtrează ele  prin mine. Pentru oricare din serviciile de mai sus click aici pentru a cere o oferta plauzibila.

Citeste aici si de ce mi-am făcut blog

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s